NES Health ScanHealth ScanMet de Health Scan wordt het paar in zijn totaliteit bekeken en gemeten. 
Doel is om vast te stellen welke systemen niet optimaal werken en daarmee de gezondheid beperken en het lichaam niet optimaal sterk laten zijn. 
Door de volgende stappen uit te voeren kun u ervoor zorgen dat het lichaam van uw paard gezonder en sterker wordt. Ieder proces in het lichaam heeft een plek in de hersenen waar het zijn oorsprong heeft. Dit heeft tot gevolg dat met dit systeem het paard ook mentaal zal gaan veranderen. Er volgt als het ware een Total Body Modification. 

De Health Scan bestaat uit 3 stappen;

1. een scan om de blokkades vast te stellen
2. een behandeling met een MiHealth apparaat 
3. druppels, ook wel Infoceuticals genoemd, om het lichaam weer op weg te helpen naar optimale gezondheid

Stap 1 Health Scan
Met de NES Healthscan wordt een primaire meting gedaan, die wordt gebruikt om vast te stellen hoe efficiënt elk systeem en subsysteem van het lichaam energie gebruikt.
Omdat we in elk deel van het lichaam de optimale energie-efficiëntie direct hebben kunnen meten, kan onze technologie probleemgebieden gemakkelijk detecteren. De systemen die de meeste aandacht behoeven worden met rood aangegeven.

 

Zodra de scan is voltooid, retourneert de software een grafische weergave van alle gevonden vervormingen of blokkades in de informatie- en energiestroom van het lichaam, evenals aanbevelingen voor therapie.

Stap 2 MiHealth
Met een krachtig, niet invasief, medisch gecertificeerd behandelapparaat, genaamd de MiHealth,  de gelokaliseerde blokkades oplossen (ISO 13485). Dit apparaat maakt gebruik van de bewezen voordelen van pulserende electro-magnetische veldtherapie (PEMF) en bio-electrischestimulatie.
De MiHealth communiceert met het lichaam door zwakke elektrische signalen te verzenden en 'te luisteren' naar de reactie van het lichaam.
In essentie herstelt de miHealth de energie-efficiëntie naar het lichaam door specifieke frequenties te gebruiken die het energieverbruik synchroniseren, op basis van de specifieke frequenties die we hebben toegewezen aan elk orgaan, systeem en subsysteem van het lichaam. 

                                             

Stap 3 Infoceuticals
Het geven van druppels, ook wel Infoceuticals genoemd. Hiermee worden op celniveau blokkades en verstoringen gecorrigeerd en het lichaam wordt geholpen met het opruimen en afvoeren van chemische- en toxische stoffen. 


Voor meer informatie:
- download het boekje 'Equine Performance System'
klik hier om het bestand equine_performance_system_V2.pdf te bekijken!
- www.nesequine.com/the-science-behind/
- www.neshealth.com
- www.peterpaulissen.com O
Onderzoek van NASA toont aan dat PEMF het

beschadigde weefsel herstelt en de levensduur van

de cellen verlengt. ~ NASA


42878 bezoekers (85975 hits) sinds 13-2-2019
Powered by webXpress